Tuesday, July 20, 2010

9. päev ehk jälle šopahoolikud hoos



Täna saime sisse magada. Tõusime natuke pärast üheksat. Sõime, olime natuke arvutis ja siis läksime suurde-suurde tehnikapoodi. See oli vb terve Ülemiste suurune. Anni isa tahtis iPadi saada ja neid pidi ette tellima, aga tema 'pere' tuttav oli üle 45 minuti telefoni otsas, rääkis kolme erineva poega, kuni lõpuks leidsid sellise nagu vaja. See pood oli päris kaugel, vb teine kolmveerand tundi autoga. Pikk sõit oli küll. Kokkuvõttes kestis ta maksmisprotseduur kuskil tund aega, sest ta kaart ei töötanud jne. Aga kokkuvõttes ostsis iPadi ja 2 iPodi. Kuni me teda ootasime, leidsin iPadi vahendusel Google Mapsist Nabala maja üles! Leidsin ka endale normaalse hinnaga telefoni, aga müüja polnud kindel, kas see Eestis töötaks ja seega ma ei ostnud seda. Oleks muidu Google MyTouchi saanud. Ja alla või kuskil 100 dollari ringis ei leia väga sellist uudset või noh, sellist nagu mina tahan :D Pärast pikka tehnikapoodi läksime soppama ülisuurde kaubamajja. Käisime Victoria's Secrets'sis. See oli äge. Ja paljudes muudes poodides. Näiteks Forever XXI, kuhu jõudsime ainult 15 minutit enne kui Amy meile järgi tuli. Mis oli kahju, sest seal oli nii palju ilusaid riideid. Aga õnneks see on peaaegu igal pool. USAs vähemalt. Ja pühapäeviti on seal ka kontsertid. ´Kaasaegseid laule lauldi, mis oli tore. Beyonce, Lady Gaga jne. Siis läksime sellesse odavasse poodim kust sain 6 dollari uued lühikesed püksid. Ülimugavad. Benedikta ostis enda lõpetamiskleidi. Minu arvates natuke kallis, 140 dollarit midagi. Aga oli ilus küll see-eest.
Pärast seda läksime Evanston's Ethnic Arts Festivalile, kus Angela töötas. MC-d (emmsiid, see on tegusõna muideks, umbes nagu teadustaja)seda üritust. Päris äge oli. See oli järve ääres ja selle platsi peal oli ka suur selline nagu kadrioru pargi tiik ja tiigi ümber erinevate maade lipud. Leidsime Eesti ja Leedu oma, aga Läti oma ei olnud,niiet ma arvan, et seal oli Angela käsi mängus, sest ta muidu korraldas seda ka.
Pärast seda oli rand. Vesi oli megakülm, aga ma siiski käisin vees ära! See oli saavutus, isegi kui ma ei tundnud oma varbaid pärast seda tükk aega. Pärast oli mõnus, vb isegi natuke külm olla. Mis oli imelik, sest me muud ei teegi kui ainult kaebame kui kuum on.
Rannast tagasi koju, kus oli juba õhtusöögi valmistamine käsil. Meil oli külas üks vahetusõpilane Hiinast, kes tuli siia kolledžisse ja ülikooli. Ta oli meist väga huvitatud ja oli selline tore. Cecilia Li oli ta. Söögiks oli krevette, kanavorste, aspargus ja muud jama. Ma tegin seeni sinihallitusjuustuga. Kõigile hullult maitses. Igatahes tegi see Eestis hea mulje. Nad ju muideks ei koori sampinjone. Need on ju mustad?!?!??! Igatahes olid nad väga üllatunud kui me neid koorima hakkasime. Siis tegime veel õhtu lõpetuseks kama. See oli nagu 50/50, kellel maitses, kellele mitte. Siis toodi veel Tallinna assortiikommikarp välja. Mis ka kõigile väga maitses. Matt ja Angela on ka valget soksi mustikatega proovinud. Ka hullult maitses. Niiet.. Matt otsib peekonisokolaadi, niiet kui Kalev seda ükskord tootma hakkab, siis pean postiga saatma.
Kokkuvõttes oli päev tulus ja tore, palju uusi kogemusi ja emotsioone. Olge tublid

3 comments:

  1. Emm:D BTW ma ka ei koori Šampinjone:D

    ReplyDelete
  2. FYI, need on ju sitased (sõna otseses mõttes) ja pesemisega läheb rohkem aega! ;)

    ReplyDelete
  3. pole kuulnudki et šampinjone kooritakse :D

    ReplyDelete