Sunday, July 18, 2010

8. päev ehk shopahoolikud hoos!

Täna siis. Tõusime juba enne seitset (jah, see oli laupäev ja meil oli vaba päev), et minna farmerite turule. Päris tore oli. Palju tuttavaid asju. Kukeseened maksavad 32 dollarit umbes pool kilo. Seega üle 600 krooni kilo. Jube! Olime seal natuke, tulime tagasi juba enne üheksat. Ja selleks ajaks ma olin juba täiesti läbimärg, sest õues oli niiiiiiii palav. Tulime tagasi, Matt pidi tööle minema (jah, me ei läinudki ega lähe Michigani :()ja siis viis Angela meid soppama. Päev hakkas Targetiga, mis on kõige-pood. Nagu Rimi ma arvan. Riided, söök, tehnika, spordivarustus you name it. Ostsin ühe üliarmsa kampsuni ja pluusi. Ei saaks öelda, et megaodav oli. Ilusad asjad sellegipoolest.
Edasi läksime toidupoodi. Ja vot see oli HUGE. Angela lapsed kutsuvad seda adventure-store'ks sest sealt leiab kõik igast maailma otsast. Ostsime mussels'eid. Teokarbid vist? Jube head olid. Nägin mingeid elusaid tigusid ka, see oli natuke hirmuäratav. Veel leidsin leedu leiba, võtsime seda. Vahepeal kõndisime tordiletist mööda. Üks slice torti on pm ma arvan küll et pool kilo. Need olid ka HUGE. Siis oli seal iga nurga peal degusteerimine. Piimaletist leidsin kama jaoks keefiri ka. Kui olime jba kassas, siis Angela tõi meile Benediktaga Jelly Beans'e. 20 erinevat maitset ühes kotis. Asju oli megalt, arve oli 138 dollarit midagi. Peaks küsima, kui tihti nad niimoodi poes käivad.
Pärast seda viidi meid meenutas nagu mingit Potato's Closet, aga ilmselgelt see ei olnud kartulikapp :D Ei viitsi kilekotti ka otsida. Vot seal olid asjad odavad. Ostsin endale jälle ühe kampsuni (seda te hakkate küll kadestama;)) ja ilusa haute couture pluusi, mõlemad olid 8 dollarit. Seal oli veel väga väga palju kleite ja kõik kuskil 5-10 dollarit. See oli odav. Kõige olulisem, need asjad on küll natuke kantud, aga super seisukorras.Enamasti on ikka mingid firmakad. Selle kõrval oli pood nimega Fox's, mis tundus pärast eelmist poodi kallis (kõik poed tunduvad), aga kui mitte arvestada eelmist poodi, siis oli ikka soodne. Proovisin kõrgeid platvormkingi jalga, aga jalakaar oli juba proovides tunda, et vales kohas ja ei ostnud neid. Kuigi need oleks olnud väga hea hinnaga, sest sel päeval olid sandaalid 10 doltsi all, isegi need kingad. Sealt poest ei ostnud midagi.
Siis läksime üle tee Old Navy'sse. Seal jõudsime olla migni 15 min maksimum, sest Angela andis meile tund aega tegelikult nelja poe peale, niiet.. Ja obviously me ei saa sellise ajaga hakkama. Niiet homme lähme uuesti.
Pärast poode tulime koju. Amy ja Ann läksid pulma, Angela läks mingit üritust MC-mima (tegusõna), Matt oli veel tööl ja seega läksime Benediktaga randa. Ta skaipis väga kaua, niiet ma jõudsin isegi magada. Mu jalad valutasid varbast kuni puusani, tundsin kuidas reieluu tuikas lihtsalt. Mulle ikka ei sobi see käimine üldse vist:D Igatahes.. kui ta lõpetas skaipimise ja ma magamise, siis käisime Whole Foodsist läbi ja võtsime natuke süüa, sest me ei olnud lõunat veel söönud. Ma võtsin kanakoibi ja natuke pastat ja smuuti. Kana ja pasta olid vürtsised. Siin tunduvad kõik asjad kuidagi eriti vürtsised, ma ei kujuta ette milles asi. Pärast seda võtsime jäätised ja läksime randa. Sõime oma Jelly Beanse ka. Sortisime ja võrdlesime värve. Kõige ekstravagantsemad maitsed olid buttered popcorn, toasted marshmellow, strawberry cheesecake. Päris pikk kõndimine oli. Pidime randa minema ja siis Angela üritusele, aga rannas oli nii mõnus, et ei tahtnudki ära minna. Aga siiski, kell pool kaheksa hakkasime tulema. Ja eksisime ära! Unustasime ühe pööramise ära ja oligi kööga. Siis leidsime ühe keskealise paari, kes olid kohalikud ja rääkisime, et oleme väga eksinud ja et kus suunas meie tänav jääb. Nad jalutasid meid sinna, kuigi nad vist hakkasid koju minema, sest me olime nad oma maja eest leidnud. Jalutasime ja siis rääkisime ja see oli väga tore. Inimesed on, olgu veelkord öeldud, väga sõbralikud. Lõpuks jõudsime kohale, tänasime. Õnneks oli Benediktal merevaigust võtmehoidja kaasas, seega saime neile ka väikse kingi teha. Mis oli väga tore.
Kui koju jõudsime, siis oli aeda selline üliilus laud kaetud. Küünlad, muusika, jaaniussi moodi putukad õhus, ritsikad. Ahh, see oli nii ideaalne. Söögiks olid teokarbid, pasta, aurutatud köögiviljad, maasikad, kirsid. Väga väga maitsev oli. Ma ühtegi pilti kahjuks ei tenud, aga loodan ükspäev oma mälupulga ikkagi üles leida ja Benediktal paar pilti saada. See oli tõesti ideaalne.
Pärast õhtusööki käisime raamatupoes ja saime üliilusa Chicago fotoraamatu 3 dollarit eest, whereas ülemisel korrusel oli see 16 dollarit. Pluss oli see kallim veel kortsus ja koledam nägi välja. Avastasime Benediktaga väga palju Twilighti asju. Raamatud, igasugused lisad, t-särgid, järjehoidjad, lugemislamp kirjaga 'i heart vampires', lauamängud ja nii edasi ja nii edasi. See oli meeletu. Raamatud ei ole väöga palju odavamad kui kodus.
Nii. Selline mu päev oligi. Väga palju lahedust ja lihtsalt seda igapäeva elu ja mõnu.

No comments:

Post a Comment