Thursday, July 22, 2010

12. päev ehk awesome!

Päev hakkas Kevin Lampega. Tal on konsultatsioonifirma ja ta pm nõustab Barack Obamat. Ta rääkis meile, kuidas oma mõtet hoida järjepidevana, kuidas sõnumit edasi anda jne. Huvitav jutt oli igatahes. Pärast saime kkuskil ülisuures kaubamajas pool tundi lõunaks. Me tahtsime chicago deep dish pitsat, aga seda ei olnud ja siis võtsime tavalist. Pärast seda hakkasime Sears (või oli see ikka Willis) Towerisse kõndima. Ühendriikide kõige kõrgem hoone.Üllatavalt väike järjekord oli. Aga liftiga üles sõites läksid kõrvad küll lukku ja lahti jälle niiet ei olnud väöga meeldivad 60 sekundit kui me tõusime 103. korrusele. Vaade oli super. Vaata kus otsast tahad, linna lõppu ei näe. Seal olid seinast väljaulatuvad klaaskuubikud, kuhu sai sisse minna ja siis pilte teha. Jube oli küll seal natuke seista, kui näed, et maapind on nii kaugel ja autod vuravad all. Ma editin seda postitust veel, et pilte panna, sest ma ei tea kus mu digikajuhe on. Ülikõva oli. Kõik Millenium ja Grant park paistsid kätte jne. Aga Michigani järve teist otsa ikka ei näinud.
Pärast seda läksime tagasi World Chicagosse ja tegim ''action planningut''. Tegelikult istusime niisama, eriti kuna minu paberid olid koju jäänud. Harjutasime Anniga vene keelt Anna (Läti) peal. Täitsa fun oli. Siis nägime oma dokumentaalfilmi, mis tuli välja päris ilusti. Saame kõik dvd endale, niiet saate koolis ka näha ;)
Pärast seda lasti meid lõpuks vabaks. Sisi käisime Benedikta&Donara ja mida&Ann Transformerite 3-e võtteplatsi vaatamas. Seda filmitakse siinsamas ümber nurga. Niiet kuigi mul ei ole halli aimu, millest see film jutustab siis ma lähen seda kolmandat osa vaatama. Lihtsalt sellepärast, et ma nägin seda!!!! :D
Kui koju tulime, siis Benedikta läks koju, mina ja Ann läksime poodidesse. Käisime Urban Outfitteris. Siis tellisime lõpuks oma deep dish pitsa ja käisime Targetis ära. Ripsmetuid on siin küll poole odavamad kindlasti. Tallinnas tahavad a'la 200-300 krooni hea ja kvaliteetse eest, siin aga 5 dollarit. mis on siis nii maks 60 krooni.
Võtsime pitsa, tulime koju ja sõime. Pitsa tükid oli tõesti suured ja see lõik oli tõesti paks. Me võtsime ainult juustupitsa, et tüdrukud ka süüa saaksid. Siis tegi Angela veel Annile hennat natuke ja tulime koju ja suht kohe magama, sest täna oli palju kõndimist. Aa.. kui Willis towerist ära tulime, siis ostsime Anna ja Ruubeniga jäätised. Ja need olid megasuured. Anna oli sealt kohast Austraalias ostnud ja teadis kohe, et võtab double scoopi. Aga kui talle see üks pall sinna otsa pandi.. See oli nagu megasuur. Ja siis tõsteti veel teine sinna otsa.. See oli ikka võimas jäätis:D Ma võtsin samasuguse kahjuks. Aga maitses hea. Esimese palli võtsime mingi karamelli-juustukoogi maitselise. Ülihea oli, no tõesti. Ja teise võtsin Cherry Jubilee, mis oli ka hea, aga mitte nii.
Homsetest plaanidest nii palju, et hommikul on action planning jälle ja siis on boat cruise ja siis on navy pieri ja celebration dinner. Boat Cruisile lähme UK grupiga, kellest üks on nii allergiline pähklite vastu, et kontorisse ei tohi pähkleid tuua või midagi, mis on toodetud pähklitega samas vabrikus ja kõik kohad desinfitseeritakse ära. Iga täiesti kohutav pähkliallergia. Lihtsalt tunneb lõhna kuskilt ja võib ära surra.
Aga jah, eks õhtul kirjutan pikemalt. Üle poole on juba möödas niiet nüüd on mind mõtet hakata juba koju ootama!

No comments:

Post a Comment